Over ons

  • Wij organiseren ons werk zo efficiënt mogelijk. Zo kunnen wij meer doen in een korter tijdsbestek, zonder dat de kwaliteit hieronder te lijden heeft. Wij zijn van mening dat meerdere soorten zorg gekoppeld kunnen worden aan elkaar. Wanneer wij bij u langs komen voor het huishouden, kunnen we ondertussen samen prima een praatje maken met betrekking tot de begeleiding. Hierdoor wordt het gesprek veel natuurlijker en proberen wij ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt. Daarnaast wordt de zorg tegenwoordig steeds meer voorzien van moderne apparatuur. Wij vinden het niet professioneel wanneer we tegenover u, uw verhaal gelijk staan weg te tikken in een rapportage. We proberen ervoor te zorgen dat de nadruk zo min mogelijk op uw problematiek komt te liggen. Het is immers al vervelend genoeg om afhankelijk te zijn van zorg.

 


  Uitgebreide zorgvraag

  • Vaak is het zo dat wanneer u op meerdere vlakken zorg nodig heeft, dat hier verschillende medewerkers voor zijn. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers op alle vlakken geschoold zijn. Hierdoor kunt u al onze medewerkers uw vraag stellen. Zo hoeft u niet te wachten met het stellen van uw vraag tot de juiste medewerker aanwezig is.

   Wisselende medewerkers

 

  • Wij streven naar een vast groepje medewerkers om u heen. Vaste vervanging wanneer uw eigen hulp met vakantie is. Het is vervelend wanneer u constant een nieuwe hulp krijgt en u hier geen band mee op kunt bouwen.